Å unnskylde seg er ikke en svakhet

Jeg tar imot den uforbeholden unnskyldning fra Justisminister, Sylvi Listhaug og stortingsrepresentant for Frp Buskerud, Jon Engen Helgheim. Jeg gjør det fordi det er viktig for meg å sette en strekk. Jeg er ikke enig i måten de har opptrådt. Det tok alt for lang tid. Jeg ble såret av facebook-innlegg. Men jeg er opplært til å ta imot en unnskyldning og jeg velger å tro at de mener det de sier. Invitasjon på kino tilbyr jeg fortsatt med en liten betingelse - at man har en anstendig oppførsel verdig en Justisminister.

 

2

Fint. Du er ung og har et klokere hode enn de gamle traverne i opposisjonen som skal kjempe for å være synlige og komme seg oppover i posisjon til valget. :)

Men jeg , som også er en gammel traver blant grasrota, stemmer normalt Frp og har store problemer med Listhaug....jeg misliker henne mer og mer. Det er allerede flere jeg vet om som støtter H istedet for Frp pga henne. Jeg tror jeg også ender der, for jeg var Høyrevelger før i tiden. Planlegger Frp å ha Listhaug som arving etter Siv Jensen, er det adjøss for godt fra min side. Jeg stemte ikke Frp da Hagen herjet heller. :)

Hva jeg ønsker aller mest, er at de ulike partiene begynner å ha litt politikk på gang til beste for innbyggerne og Norge, for jeg er møkklei hakkingen, kritikken, moraliseringen, krenkelsen osv politikerne imellom. Det dreier seg om maktkamp og maktkåthet. De er stort sett like ille nå, alle partiene.

Gamling :): Tusen takk for at du leste mitt innlegg og kommenterte. Jeg setter også stor pris på din tilbakemelding og opplevelse av norske politikere. Det er synd at det har skjedd en slik utvikling i Norge men jeg håper at vi skal snart se en endring i måten de prater med og om hverandre og at de isteden fokuserer på innhold i saken.

Skriv en ny kommentar