Prinsesse for en kveld

For et par uker siden dro jeg på mitt aller første skoleball (eller prom), og ballet hadde alle elementer man forventer et vellykket skoleball skal ha - høy musikk, gode venner og mat.

Jeg hadde overhode ikke tenkt at jeg skulle få en ny kjole til skoleballet, og mindre tro på at jeg også skulle kjøpe en ny kjole. I skapet henger en nydelig og brukt festkjole som jeg syntes passet fint til anledningen og jeg trengte virkelig ikke enda en. Men som en overraskelse, skulle jeg dra sammen med foreldrene mine til Tina Ritzi's i Drammen. Det har visstnok vært en tradisjon at jentene i familien skal innom denne butikken i løpet av ungdomstiden. Her kjøpte også min storesøster hennes ballkjole, og tradisjonen tro skulle jeg også fortsette med det. Det var ingen press på at jeg skulle få meg en ny kjole men heller å oppleve å kle meg ut i den berømte Tina Ritzi's butikk.

Nesten hele gulvflaten er tildekket med kjoler av ulike størrelser, fasonger og farger. Det er garantert en kjole for alle damer og tenåringsjenter i denne butikken. Det var litt overveldende å bli sluppet ut i butikken alene. Etter 10 minutter, hadde jeg lite peiling på hva jeg egentlig så etter. Heldigvis fikk jeg god hjelp av daglig leder, Bente Tveit, og i løpet av sekunder holdt Bente en kjole i hånda hennes som hun mente kunne passe for meg, og det hadde hun helt rett i.

Kjolen er designet av Kari Wenche Tveit i LKW design AS, og er marineblå farge.

Tusen hjertelig takk til foreldrene mine for at jeg fikk være en prinsesse for en kveld, Bente for hennes hjelp i å gjøre kjolen klar til meg, og Kari Wenche og Lisbeth for en meget hyggelig samtale.

 

Prinsesse for en kveld

Takk til en venninne av meg som fikk meg til å prøve meg som fotomodell. Veldig morsomt.

Her er jeg avbildet med designeren Kari Wenche som står ved siden av meg, og til venstre på bildet er Lisbeth Borge-Karlsen som er daglig leder i LKW Design AS, i tillegg til daglig leder av Tina Ritzi Drammen

4

Så fin ❤️❤️

kaosverden89: Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Fin!:)

Siri Alvær: Tusen takk Siri.

Skriv en ny kommentar